Logistiek - Planscherm

Met het Planscherm in Syntess Atrium plan je medewerkers. Onder medewerkers kan eigen personeel (bijvoorbeeld monteurs), maar ook ingeleende krachten worden verstaan. Het automatisch inplannen van werkbonnen, maar ook indirecte uren zoals vakantie of doktersverlof worden besproken. Maar niet alleen de buitendienst kan van het Planscherm profiteren. Het Planscherm is ook geschikt om als digitale agenda voor kantoorpersoneel te dienen. Deze training is los te volgen, maar ook nauw verbonden met de training Projectenplanning.

De training omvat o.a.:

  • Het inplannen van werkbonnen.
  • Het kopiëren van planregels naar meerdere monteurs.
  • Het inplannen van indirecte uren zoals vakantie, ziekte of verlof.
  • Planregels dupliceren, kopiëren, splitsen en samenvoegen.
TrainingscodeATR024
Groepsgrootte3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.