Logistiek - Magazijnbeheer

In deze training staan de inrichting en gebruik van het magazijn centraal. Hoe richt je een magazijn in? Hoe wordt aanwezige voorraad geteld of automatisch aangevuld of via besteladvies besteld? Bovendien de dagelijkse praktijk van de magazijnmeester: materiaaluitgiften en retouren voor diverse bestemmingen zoals projecten en werkbonnen en voor balieverkoop via uitgiften voor verkoopfacturen en op klantrekening. De afwikkeling van bestellingen en het inlezen van bestanden via barcodescanners komen ook aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Inrichting van het magazijn.
  • Tellen en muteren van de voorraad.
  • Magazijnuitgiften en retouren invoeren en verwerken.
  • Automatisch besteladvies en aanvulling van de voorraad.
TrainingscodeATR022
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.