Logistiek - Koudemiddelen

Installateurs of beheerders van koeltechnische installaties of warmtepompen dienen te voldoen aan de Nederlandse regelgeving zoals de BRL100. Hoe vertaalt dit zich naar Syntess Atrium? Het doel van deze training is om het verbruik aan F-gassen te volgen en te komen tot een transparante en sluitende koelmiddelenregistratie die voldoet aan de laatste wettelijke eisen en rapportages. Syntess Atrium biedt hier raadpleegschermen om de door de BRL voorgeschreven koudemiddelenbalans en koudemiddelenregistratie te volgen.

De training omvat o.a.:

  • Bestellen en ontvangen van koudemiddelen.
  • Het boeken van werkbonnen met koudemiddelen.
  • Het wegen en retourneren van cilinders met (rest)gas.
  • Rapporteren t.b.v. de vereiste audit.
TrainingscodeATR023
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.