HR - Personeelsbeheer (op aanvraag)

Elk bedrijf heeft personeel en dus te maken met het beheren van alle administratieve zaken die bij personeel komen kijken. Daar kan veel tijd in gaan zitten. Syntess Atrium is zeker geen HR-softwarepakket, maar in de training Personeelsbeheer wordt een aantal onderdelen in Syntess Atrium benoemd waarmee u uw tijd voor het beheren van uw personeel kunt bekorten. Onderwerpen die in deze training aan de orde komen zijn het invoeren en beëindigen van dienstverbanden, arbeidscontracten met een wisselend weekpatroon, de verschillende HR-notificaties, het invoeren van verlofsaldi en het aanvragen en afhandelen van verlof komen in deze training aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Het invoeren en beëindigen van dienstverbanden.
  • Arbeidspatronen met wisselend weekpatroon.
  • De meerwaarde van het Personeelsdossier in Syntess Atrium
  • Verlof: Invoeren saldi, aanvragen en afhandelen.

TrainingscodeATR006
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsOp aanvraag

Aanvragen


Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.