Financieel - Gevorderd

In deze vervolgtraining wordt dieper op de financiële functionaliteit van Syntess Atrium ingegaan. Hoe kan extracomptabel de stand van het onderhandenwerk van uw lopende projecten worden bepaald en geboekt? Hoe sluit u uw boekjaar af en hoe gaat u om met de financiële aspecten van uw materieel. Hoe schrijft u af en hoe desinvesteert u? Ook de toepassing van budgetten ter controle van uw financiële doelstellingen komen in deze training aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Jaarafsluiting.
  • Materieel invoeren, afschrijven en verkopen.
  • Extracomptabel onderhandenwerk boeken.
  • Budgettering en incasso’s
TrainingscodeATR008
Groepsgrootte3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.