Dashboard

Indien gegevens via de rapportgenerator gerapporteerd kunnen worden, kunnen ze ook grafisch gepresenteerd worden via het Dashboard van Syntess Atrium. Zo brengt je het reilen en zeilen van een afdeling of organisatie in beeld en houdt je hier grip op. Uitgangspunt hierbij is het opstellen van KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) welke realtime gevoed worden vanuit je Syntess Atrium administratie. Het Dashboard in Syntess Atrium kan pakketbreed ingezet worden, dus je hebt ook inzicht in de status en voortgang van projecten, offertes, werkbonnen etc. Het hebben van inzicht geldt tenslotte voor het gehele bedrijf en alle bedrijfsactiviteiten.

De training omvat o.a.:

  • Dashboardschermen ontwerpen en maken.
  • Toepassing verschillende grafische presentaties.
  • Voorgedefinieerde financiële kengetallen gebruiken.
  • Kengetallen uit de rapportgenerator gebruiken voor uw dashboard.
  • Dashboard slideshow maken.
TrainingscodeATR004
Groepsgrootte3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.