Calculeren - Gevorderd

In deze vervolgtraining ‘Calculeren’ staat het verhogen van de snelheid en de efficiency waarmee calculaties tot stand komen centraal: in welke mate maak je gebruik van tijdnormen en standaardindelingen zoals STABU of ‘moedercalculaties’. Hoe knipt, kopieert en plak je (delen) van calculaties? Maar ook onderwerpen zoals het gebruik van bloktoeslagen, het aanbrengen van standaard structuur in de calculatie en het toewerken naar een aanbiedingsprijs. Dit via de mogelijkheden die de verkoopprijsmethoden en de staartkosten je bieden.

De training omvat o.a.:

  • Calculaties actualiseren, bloktoeslag, kopiëren & plakken en groepswijziging.
  • Standaardcalculaties: instellen en toepassen.
  • Het gebruik van staartkosten.
  • Standaard calculatie-indelingen gebruiken (moederbegrotingen, STABU).
TrainingscodeATR011
GroepsgrootteVan 3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.