Calculeren - Basis

Deze training gaat in op het gehele traject vanaf het maken van een (voor)calculatie tot en met het maken van de offerte naar de klant. Hoe voegt je een calculatie toe en met welke calculatieparagrafen en hoe voer je calculatieregels in? Hoe past je calculatierecepten en tijdsnormen toe? Hoe werkt de artikel webselectie (artikelen bekijken en selecteren op de websites van leveranciers) in de calculatie? Tot slot werken we toe naar een aanbiedingsprijs en wordt de calculatie verwerkt in een offerte.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken, invoeren en afdrukken van de calculatie.
  • Het maken en toepassen van recepten.
  • Het toepassen van verschillende verkoopprijsmethoden.
  • Van de calculatie naar de offerte.
TrainingscodeATR010
Groepsgrootte1 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.