Calculeren

In deze tweedaagse training wordt het calculeren in Syntess Atrium besproken. Hoe richt u de calculatie in? Hoe past u calculatierecepten en tijdsnormen toe? Hoe werkt de artikel webselectie (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) in de calculatie? Ook staat het verhogen van de snelheid en de efficiency waarmee calculaties tot stand komen centraal: in welke mate maakt u gebruik van tijdnormen en standaardindelingen zoals STABU of ‘moedercalculaties’. Hoe knipt, kopieert en plakt u (delen) van calculaties? Maar ook onderwerpen zoals het gebruik van bloktoeslagen, toewerken naar een aanbiedingsprijs via de mogelijkheden die de verkoopprijsmethodes en de staartkosten u bieden, het aanbrengen van standaard structuur in uw calculatie en veel meer.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken, invoeren en afdrukken van calculaties
  • Toepassing calculatieparagrafen en webselectie.
  • Sneller calculeren via recepten en tijdnormen.
  • Van Verkoopprijs naar Offerte
  • Inzicht in de extra calculatiefuncties (bijvoorbeeld bloktoeslagen).
  • Standaardisering verkoopprijs en staartkosten.
  • Toepassing van voorbeeld en STABU calculaties
  • Calculatiestructuren en bouwbegrotingen.
TrainingscodeATR012
Groepsgrootte3 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur2 dagen
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.