Atrium Basistraining

In deze basistraining staat het behandelen van de meest voorkomende zaken centraal die een beginnend Syntess Atrium gebruiker tegenkomt. We beginnen met het inrichten van de Atrium schermen die je gebruikt en het filteren van de hoeveelheid data zodat je optimaal je taken kunt uitvoeren. Hierna voeren we relaties en tarieven in en gebruiken deze gegevens weer om een verkoopfactuur aan te maken. Tot slot bespreken we de algemene documentenflow in Syntess Atrium.

De training omvat o.a.:

  • Schermbediening en persoonlijke inrichting.
  • De juiste data op het scherm via filters en eigen filterschema's.
  • Het invoeren en opzoeken van relaties en contactpersonen.
  • Het invoeren en opzoeken van voorkeurstarieven.
  • De documentflow in Syntess Atrium.
TrainingscodeATR001
Groepsgrootte1 t/m 9 deelnemers
LeervormKlassikaal
Tijdsduur1 dag
TrainingsdatumsZie de trainingsagenda

Bekijk de trainingsdata

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.