Ontzorgen met Syntess Atrium Cloud

Maak nu kennis met ons nieuwe ontzorgmodel  

Het onderhoud van Syntess Atrium Cloud is net zo makkelijk als het onderhoud van uw luchtplantje


Met Syntess Atrium Cloud leveren wij niet alleen de software, maar wij hosten, beheren en onderhouden hem ook. Zo kunt u zich als installatiebedrijf gemakkelijk in de cloud wortelen, net als dit plantje. Het plantje onderhouden wij niet, maar het heeft net zoals Syntess Atrium Cloud zo af en toe wat liefde en aandacht nodig.

Zorgeloos automatiseren, dat is Syntess Atrium Cloud
Een dagje thuiswerken of eventjes op de werkvloer bijklussen aan uw administratie? Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal gebruik kunt maken van uw ERP-systeem. 

Altijd en overal beschikbaar

Syntess Atrium, waar en wanneer u maar wilt. 

Automatiseren voor een vast maandbedrag

Een vast bedrag voor de software, onderhoud, support en updates.

Altijd voorzien van de meest recente versie

Beschik direct over de nieuwste features.

Een veilig platform voor uw organisatie

Een streng beveiligd platform en dagelijkse backups 


Overstappen naar de cloud is makkelijk?

De software draait op onze eigen servers, we hoeven geen fysieke omgeving in te richten. Dit bespaart op implementatietijd en kosten. Dit maakt een overstap van kantoor naar de Cloud snel en gemakkelijk. Wilt u overstappen of meer informatie over Syntess Atrium Cloud? Onze accountmanagers helpen u graag!
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software