hallo lieve mensen

Zaterdag 2 september


Dit jaar organiseren we een leuke stranddag waarbij niet alleen collega's welkom zijn, maar het hele gezin! Er is niks 'zakelijks' aan, we willen gewoon zonder verdere aanleiding vieren hoe goed we het met z'n allen hebben. Genieten van een gezellige dag met je favoriete collega's, leuke activiteiten, lekker eten en drinken... Wat wil een mens nog meer? We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dag.

Al overtuigd? Meld je dan direct aan, of lees verder voor meer informatie.

De locatie

We vertoeven bij BeachClub TWINS aan het strand van Scheveningen. Je kunt rekenen op een goede keuken, prettige muziek en een gezellige ongedwongen sfeer.

Lekker eten

Tijdens de hele dag zal er volop eten en drinken aanwezig zijn, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Dan kun je dit doorgeven via het aanmeldformulier.

Activiteiten voor jong en oud

Je hoeft er geen zwemfeestje van te maken tenzij je het niet kunt laten. We zullen allerlei activiteiten organiseren. Kies jij voor borrelen op het terras, een zandkasteel bouwen of doe je liever iets actiefs? Voor ieder wat wils!

Met of zonder gezin

Bedrijfsmedewerkers, partners en thuiswonende kinderen zijn uitgenodigd voor deze mooie dag. Zonder gezin komen mag natuurlijk ook! Heb je een innige knipperlichtrelatie of een bijzonder nauwe band met een uitwonend kind? Neem contact op met marketing@syntess.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kom verkleed als jezelf

Laat de stropdassen en galajurken lekker thuis, de dresscode is zomers casual. Het is geen werkdag, maar een vrije dag die we met elkaar vieren. Trek iets aan waarin jij je prettig voelt. Zwemkleding heb je in principe niet nodig, maar als jij er naar uitkijkt om een duikje te gaan maken dan ben je daar natuurlijk vrij in.

Vervoer

Er zal vanaf Zierikzee en Gorinchem busvervoer geregeld worden. We zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk mensen hier gebruik van maken. Samen reizen maakt zo'n dagje uit iets specialer. De pret begint eigenlijk al in de bus samen! Ga je toch liever met de auto? Houd er dan rekening mee dat het heel erg druk wordt. Parkeren kun je - in tegenstelling tot eerdere berichten - in APCOA PARKING Strand. Dit is een zeer grote parkeergarage waarbij reserveren niet nodig is. De kosten kunnen wel gewoon met bonnetje gedeclareerd worden.

Dit staat er op de planning

Scheveningen Boulevard, strandpaviljoen Twins
Zaterdag 2 September 2023 – 14.00 uur / 21.00 uur

icoon

14:00 - Ontvangst en welkomstdrankje

Goh, jij ook hier? Wat leuk je te zien! 

icoon

15:00 - Start van de activiteiten

Voor iedereen wat leuks en niets is verplicht!

icoon

18:00 - BBQ Premium met drankjes

Een luxe barbecue-maaltijd om je vingers bij af te likken. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven.

icoon

21:00 - Wel thuis, allemaal!

Is het al zó laat? De bussen vertrekken weer huiswaarts.


Veelgestelde Vragen

Aanmelden


Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de aanmeldpagina die te vinden is achter de rode knop hierboven of via deze link (aanmeldpagina). Ook als je niet kunt komen dan willen we dat graag weten, via hetzelfde formulier. Maar denk er nog even goed over na.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

De deadline voor het aanmelden is 1 juni.

Met hoeveel mensen mag ik komen?

Je partner is welkom inclusief eventuele thuiswonende kinderen. Er is uiteraard geen beperking op het aantal kinderen.

Ik heb geen partner, mag ik een vriend of vriendin meenemen?

Partners, vrienden en vriendinnen waarmee je samenwoont zijn uitgenodigd. Werkt de huizenmarkt niet mee en heb je een soulmate gevonden waarmee je eigenlijk allang samen had willen wonen? Leg het even voor aan marketing@syntess.nl.Vervoer


Kan ik met de auto komen?

Ja, je kunt met de auto komen maar we adviseren het in verband met de drukte niet! Reis mee met de bus of met het OV als je daartoe in staat bent. Als je toch met de auto wil komen, dan kun je - in tegenstelling tot eerdere berichten - in APCOA PARKING Strand parkeren. Dit is een zeer grote parkeergarage waarbij reserveren niet nodig is. De kosten kunnen wel gewoon met bonnetje gedeclareerd worden.

Mijn kenteken is veranderd na reservering, hoe werkt dat? (Reserveren om te declareren is niet meer nodig, zie boven)

Vaak moet je een parkeerplek op kenteken reserveren. Als je daarna dit kenteken nog wil aanpassen, dan kan je dit zelf regelen via de website waar je het parkeerticket hebt gereserveerd.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Natuurlijk! Vanaf treinstation Den Haag Holland Spoor kun je bijvoorbeeld Tram 1 of 9 richting Scheveningen Noord nemen en uitstappen bij halte Scheveningseslag/ Beelden aan Zee (Tram 1) of halte Kurhaus (Tram 9). Reiskosten met het OV willen we graag vergoeden. Hier lees je hoe je een declaratieoverzicht voor ons kunt maken.

Is er vervoer geregeld vanuit mijn vestiging?

Ja, er worden bussen geregeld vanuit kantoor Zierikzee en kantoor Gorinchem. Heb je eerder aangegeven dat je niet met de bus mee wilde, maar wil je dit toch? Dan kan je dat doorgeven door te mailen naar marketing@syntess.nl

Hoe laat vertrekt mijn bus precies?

De Gorinchem-bus vertrekt om 12.30 uur naar Scheveningen.
De Zierikzee-bus vertrekt om 12.00 uur naar Scheveningen.

Verwachte aankomst op Scheveningen strand: ~14:00 uur.

 Vertrek naar huis (beide bussen): 21:00 uur vanaf Scheveningen strand.

De dag


Moet ik iets meenemen voor de stranddag?

Nee, je hoeft in principe niets mee te nemen. Eten en drinken wordt verzorgd. Is er een speciale strandactiviteit waar jouw gezin helemaal gek op is, of spetter je graag in de branding? Dan kun je natuurlijk ervoor kiezen om daar extra kleding of spullen voor mee te nemen, maar het hoeft niet.

Hoe ziet het programma eruit?

Het hele programma wordt op een later moment tot in detail gecommuniceerd. Er zullen naast heerlijk eten en drinken allerlei activiteiten geregeld worden voor jong en oud, rustgevend en actief. Hou jij je liever gedeisd? Lekker blijven plakken op het terras is ook een prima activiteit!

Is er nog een apart onderdeel voor de medewerkers?

Nee, er is geen formeel gedeelte. Dat stukje 'bedrijfsbijeenkomst' met presentaties hebben we eerder dit jaar al gedaan.

Is er een dresscode?

Zie het gewoon als een vrije dag waarop we elkaar ontmoeten en trek iets aan waar jij je prettig bij voelt. We gaan genieten van een vrolijke stranddag met elkaar. Samen zwemmen staat niet op het programma, maar wees vooral jezelf en doe wat je niet laten kunt!

Tot hoe laat duurt het?

Het programma is afgelopen om 21:00u. De busreizigers beginnen dan aan hun terugreis naar kantoor Zierikzee/Gorinchem.Diner


Waar kan ik mijn dieetwensen doorgeven?

Als je je nog niet hebt aangemeld kan dat in het aanmeldformulier. Als je dat al ingevuld hebt en er wijzigingen zijn, kan je mailen naar marketing@syntess.nl.Overig


Weten jullie dat er een ander groot zomerfeest is op 2 september?

Er zullen inderdaad een hoop andere feestgangers in Scheveningen zijn voor het op één na leukste evenement van die dag, 'Live on the Beach'. Maar dat zal onze pret niet drukken! Wel des te meer een reden om met onze bussen of met het OV te komen als dat kan.

Welke accommodaties treffen jullie voor personen met een handicap?

We doen graag onze uiterste best om deze dag voor iedereen toegankelijk te maken. In het aanmeldformulier kun je aangeven of er zaken of speciale wensen zijn waar we rekening mee moeten houden. Je kunt ons daarnaast ook mailen, marketing@syntess.nl.

Ik heb een andere vraag, bij wie moet ik zijn?

Je kan je vragen kwijt bij marketing@syntess.nl.

hallo lieve mensen
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.