Web-Uren | Snel en gemakkelijk uren registreren

Met deze app heeft u de urenadministratie altijd binnen handbereik

Web-Uren is eenvoudig online benaderbaar. Of u nu op een tablet, smartphone of desktop-pc werkt, u heeft dus altijd en overal uw urenadministratie bij de hand met onze app. Registreer gemakkelijk gewerkte uren en declareer kosten. Voer de betreffende onkosten in met de mogelijkheid om foto’s van de bon of andere externe documenten toe te voegen aan de urenstaat.

Vul het formulier in voor meer informatie

Maak ook gebruik van onze Web-Werkbon, dan heeft u namelijk een krachtige combinatie in handen. Zijn de werkzaamheden afgerond? Dan kunnen de gewerkte uren direct via de Web-Werkbon worden ingevoerd en worden deze automatisch in de urenadministratie en op de aangegeven werkbon en project geboekt.

Ga nu voor nog meer ontzorging

Met de introductie van Syntess Atrium Cloud zetten we een nieuwe mijlpaal. Uw vertrouwde product, met meer vrijheid. Geen lokale installatie meer, maar geheel ontzorgd in de cloud. Syntess Atrium is altijd en overal bereikbaar, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Altijd voorzien van de meest recente versie
Nieuwe versies van Syntess Atrium Cloud worden direct geïnstalleerd
Een veilig platform voor uw organisatie
Syntess Atrium Cloud draait op een streng beveiligd platform van Microsoft Azure.
Snel overstappen naar onze cloud server
Snel overstappen van kantoor naar de cloud.
Meer info over Syntess Atrium Cloud
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.