MJOP | Grip op toekomstige onderhoudsplanning- en kosten

Meer zicht op geld, tijd en kwaliteit

Met een meerjarenonderhoudsplan krijgt u meer grip op toekomstige kosten van het uit te voeren onderhoud en/of de vervanging van (onderdelen van) installaties. Doordat u ruim van tevoren inzicht heeft in conditieverval krijgt u de ruimte om onderhoudsmomenten strategisch in te plannen op een tijdstip dat u of uw opdrachtgever het beste uitkomt.


Vul het formulier in en ontvang de product sheet

Een meerjarenonderhoudsplan kan worden verdeeld in deze drie elementen. Syntess Atrium verschaft hier inzicht in door middel van drie onderdelen binnen de MJOP-module: Prognose, Planning en Conditie.

Ga nu voor nog meer ontzorging

Met de introductie van Syntess Atrium Cloud zetten we een nieuwe mijlpaal. Uw vertrouwde product, met meer vrijheid. Geen lokale installatie meer, maar geheel ontzorgd in de cloud. Syntess Atrium is altijd en overal bereikbaar, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Altijd voorzien van de meest recente versie
Nieuwe versies van Syntess Atrium Cloud worden direct geïnstalleerd
Een veilig platform voor uw organisatie
Syntess Atrium Cloud draait op een streng beveiligd platform van Microsoft Azure.
Snel overstappen naar onze cloud server
Snel overstappen van kantoor naar de cloud.
Meer info over Syntess Atrium Cloud
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.