Syntess Atrium op abonnementsbasis

Software voor installateurs toegankelijker dan ooit

Om onze software toegankelijk en betaalbaar te maken voor kleine en grote bedrijven bieden wij abonnementsvormen aan. Op deze manier kunnen we onze software op uw bedrijf en processen afstemmen en heeft u geen grote investeringskosten.

Automatiseren voor een vast bedrag per maand

Geen grote investeringen meer in bedrijfssoftware

Met een abonnement beschikt u over de vertrouwde Syntess Atrium ERP-software, samengesteld voor uw bedrijf, voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Op deze manier kunnen we onze software op uw bedrijf en processen afstemmen en heeft u geen grote investeringskosten. Uitstekend te budgetteren dus!

  • Geen grote aanschafinvestering meer in uw software
  • Software en onderhoud in één maandbedrag
  • Uitstekend te budgetteren voor groot en klein
  • Kies tussen lokaal beheer of ontzorging in de cloud
  • Altijd en overal werken met Syntess Atrium, ook vanuit huis

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag.

Syntess Atrium | De totaaloplossing voor installatiebedrijven

Ook beschikbaar in de cloud voor installatiebedrijven tot ongeveer 10 medewerkers

Syntess Atrium | De totaaloplossing voor installatiebedrijven

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!

Lees meer over Syntess Atrium
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.