Start met een efficiënt inkoopproces

Tips bij het investeren in groei van je bedrijf

Groei realiseren is niet altijd alles aanpakken, maar slim verantwoorde keuzes maken. De prijsvorming van je artikelen staat hierbij centraal. Materiaal- en loonkosten stijgen. Heb je dat doorberekend in de prijzen van je artikelbestanden en uurtarieven? Maak je gebruik van de mogelijkheden van prijsvergelijk? Maak je al nacalculaties? Zijn de vakmensen binnen jouw bedrijf voorzien van een digitale werkbon?

Wij helpen je graag op weg bij het maken van die keuzes. Lees hieronder onze blogs met inkooptips en download de whitepaper met een 7-stappenplan naar een optimaal geautomatiseerd inkooproces.

Download de whitepaper

In zeven stappen naar een optimaal geautomatiseerd inkooproces

In zeven stappen naar een optimaal geautomatiseerd inkoopproces

Het inkoopproces is vaak complex door de vele bewerkingen die erin zitten. Het maakt het foutgevoelig en behoorlijk tijdrovend. Deze whitepaper beschrijft in 7 stappen hoe u meer administratief inzicht creëert en uiteindelijk bespaart op het gehele inkoopproces.

  • Benut je groeikansen optimaal door te besparen op uw inkooproces
  • Zeven praktische tips voor iedere organisatie
  • Grote tijdsbesparingen voor uw gehele bedrijf
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.