Word de ultieme installateur voor je klanten en medewerkers!

Optimaliseer je werkprocessen, vergroot de klanttevredenheid en bouw een sterke reputatie op voor zowel je klanten als medewerkers. Weten hoe?


Wij laten het je zien

Installeren is meer dan techniek

Voor klanten telt niet alleen het resultaat, maar ook de weg ernaartoe. Hoe communiceer je met je klant voor, tijdens en na afloop van het project. Daar valt voor installatiebedrijven vaak nog winst te halen. In 5 punten lichten we toe hoe enthousiaste medewerkers en tevreden klanten vaak hand in hand gaan. Waar word je samen blij van en hoe kan software je daarbij helpen?

1. Persoonlijke aandacht

Een uitgebreid relatiedossier voor persoonlijke klantrelaties en efficiënt beheer.

2. Transparantie

Overzichtelijke en transparante calculaties en offertes maken met actuele prijzen.

3. Los fouten op

Voorkom fouten met geïntegreerde software voor binnen- en buitendienst.

4. Bereikbaarheid

Online plannen, storingen melden en inzicht via een online klantomgeving.

5. Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid door naadloze samenwerking en gedeelde informatie.

Werken aan vijf punten voor de optimale klantbeleving

Ontdek in onze whitepaper hoe we diepgaand ingaan op de vijf genoemde pijlers. Lees hoe digitale hulp het verschil kan maken!

Download de whitepaper

"Software als onmisbare sidekick!"

Een van de installatiebedrijven dat al jaren bouwt aan de ultieme klantbeleving is Installatiebedrijf Verspeek. Aanvoerder Martijn Verspeek is een held in klantgerichtheid. Om dat te bereiken, heeft hij een aantal regels vastgepind in het DNA van het bedrijf.

"Ik open 's ochtends de Syntess app op mijn telefoon en zie direct de planning voor de dag, inclusief storingsdiensten. Dit stukje ontzorging en directe toegang tot klantinformatie geeft ons bedrijf een betrokken imago en laat klanten zich geen nummer voelen."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag een demo aan!

Ontdek onze software met een persoonlijke touch. Onze teamleden zijn experts in jouw branche en goed bekend met onze producten. We willen graag jouw behoeften begrijpen en laten zien hoe onze software ze kan vervullen. Vul het formulier hieronder in voor een demo-aanvraag. We nemen snel contact met je op.

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.