Dank voor uw informatieaanvraag

Uw accountmanager neemt contact met u op

U ontvangt nog een bevestiging met uw gegevens in uw inbox. Uw accountmanager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen kijken we welk abonnement het beste bij u past.
Ook interesse in Syntess Atrium Cloud?
Heeft u ook aangegeven interesse te hebben in Syntess Atrium Cloud. Lees dan direct hieronder meer over onze randvoorwaarden. Uw accountmanager kan u hier ook alles over vertellen. 

Is Syntess Atrium Cloud geschikt voor uw bedrijf?

Nu ook beschikbaar in de cloud voor installatiebedrijven tot ongeveer 10 medewerkers

Syntess Atrium Cloud Randvoorwaarden

Om te zien of de cloud-versie van Syntess Atrium bij uw bedrijf past, hebben wij een lijst opgesteld die u kan helpen bij het maken van uw keuze. De meeste functionaliteiten van Syntess Atrium (kantoorversie) zijn beschikbaar in de cloud. Helaas zijn nog niet alle functies beschikbaar. We doen ons best om op termijn alles te integreren.

Lees meer
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.