Geen onverwachte kosten en jaarlijkse onderhoudsnota meer?

Dat kan met ons Syntess Atrium abonnementsmodel

Voor een vast bedrag per maand weet u als trouwe Syntess Atrium gebruiker waar u aan toe bent. Geen jaarlijkse onderhoudsnota meer. Gemakkelijk en per direct om te zetten naar ons nieuwe abonnementsmodel. Eenvoudig nieuwe modules en of opties toevoegen op basis van maandelijkse bedragen. Het kan allemaal met de mogelijkheden van nu.

Het Syntess Atrium abonnementsmodel

Voor een vast bedrag per maand weet u waar u aan toe bent

Geen onverwachte kosten meer en geen onderhoudsfacturen. Voor een vast bedrag per maand weet u als trouwe Syntess Atrium gebruiker waar u aan toe bent. Het is het eenvoudige alternatief voor uw eerder aangeschafte software, zonder de zorgen van langetermijncontracten gebaseerd op uw huidige automatiseringsplatform. Uw onderhoud en mogelijke uitbreidingen op uw pakket vinden verder plaats via maandelijkse bedragen.

  • Geen grote aanschafinvestering meer in aanvullende modules
  • Software en onderhoud in één maandbedrag
  • Uitstekend te budgetteren voor groot en klein
  • Kies tussen lokaal beheer of ontzorging in de cloud
  • Altijd en overal werken met Syntess Atrium, ook vanuit huis

Stap over op het abonnementsmodel!

Het Syntess Abonnement heeft een contractduur van 24 maanden en is daarna per maand opzegbaar. Nieuwsgierig? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en uw accountmanager neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga nu voor nog meer ontzorging

Met de introductie van Syntess Atrium Cloud zetten we een nieuwe mijlpaal. Uw vertrouwde product, met meer vrijheid. Geen lokale installatie meer, maar geheel ontzorgd in de cloud. Syntess Atrium is altijd en overal bereikbaar, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Altijd voorzien van de meest recente versie
Nieuwe versies van Syntess Atrium Cloud worden direct geïnstalleerd
Een veilig platform voor uw organisatie
Syntess Atrium Cloud draait op een streng beveiligd platform van Microsoft Azure.
Snel overstappen naar onze cloud server
Snel overstappen van kantoor naar de cloud.
Meer info over Syntess Atrium Cloud
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.