Sponsor van twee topschaatssters

Ireen en Letitia: een unieke combinatie

Van 2014 tot 2021 was Syntess Software sponsor van schaatslegende Ireen Wüst. In het seizoen van 2021 hebben wij ook haar (schaats)partner Letitia de Jong gesponsord.

Niet één, maar twee Nederlandse topschaatssters reden met het logo van Syntess Software op hun schouder; Ireen Wüst en Letitia de Jong. Waar Syntess Software zich bewezen heeft op het gebied van softwareoplossingen, hebben deze twee powervrouwen zich de afgelopen jaren meer dan bewezen op het ijs. Professioneel gezien rijden ze voor twee verschillende teams, maar thuis vormen ze één team.

Ireen Wüst
Ireen vormt een grote inspiratiebron wanneer we kijken naar doelen die zij zich stelt. En om die doelen te behalen zet ze alles opzij. Ireen moet op de momenten dat het er toe doet op het hoogste niveau presteren. En relatief gezien zijn die momenten over een jaar gezien erg beperkt. Het hele jaar wordt er zwaar geïnvesteerd om in haar geval met name de 1500 en de 3000 meter te rijden, en dat binnen enkele minuten. Ireen heeft alles wat er te winnen valt gewonnen en toch gaat ze door.

Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden met ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert.
Letitia de Jong

Waar Ireen op de grote afstanden uitblinkt, is Letitia een echte sprintster. Sinds 2018 rijdt ze voor Team IKO. De afgelopen jaren heeft ze veel progressie gemaakt. Tweemaal werd ze wereldkampioen op de teamsprint en heeft ze een nationale sprinttitel op haar naam staan. Stap voor stap klimt ze naar de mondiale top. Ze is er nog niet, maar met haar doorzettingsvermogen komt dat wel goed!

De samenwerking met met Ireen en Letitia zijn tot stand gekomen door bemiddeling van sportmarketingbureau House of Sports.Samen strijden voor het goede doel

Syntess Software heeft begin 2018 als bedrijf de strijd tegen kanker als goede doel gekozen om onze steun aan te verlenen. We hebben daarom besloten om in het verlengde hiervan extra aandacht te geven aan de inspanningen van de Paulien van Deutekom Foundation. Deze stichting richt zich met name op onderzoek naar longkanker. Syntess Software zet zich hiermee in om onderzoek naar kanker te stimuleren en zal bovendien als privé sponsor samen met Ireen in staat zijn om meer gelden te werven dan ieder voor zich. Met Ireen Wüst worden, met name op sportief gebied, ideeën uitgewisseld om nieuwe initiatieven te ontplooien om gelden te werven.

Doneer

Op de onderstaande website treft u meer informatie over de Paulien van Deutekom Foundation. Indien u aan dezestichting wilt doneren, dan kan dat ook via deze site.

www.paulienvandeutekomfoundation.nl
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.