Syntess Software bestaat 30 jaar en daar zijn we trots op!

Bedankt voor deze fantastische dag!
30 jaar geleden is Syntess Software klein begonnen, maar vandaag vorm jij samen met ± 130 collega's een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Samen met jou, je partner en je collega’s hebben we dit bijzondere jubileum gevierd.

We willen iedereen bedanken voor alle inspanningen voor Syntess Software! Samen vormen we een bijzonder team, waarin ieder in zijn of haar eigen kracht bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten en het succes van onze producten.

Nu, snel naar de film!
De trailer die je hebt gezien smaakt natuurlijk naar meer! Dus bekijk snel de volledige film "Syntess 30 jaar". Het wachtwoord voor de film kun je vinden op het kaartje, bijgevoegd bij de Syntess strandbal. Veel plezier!

PS: Was je er niet bij? Of ben je het wachtwoord vergeten of kwijt? Je kan deze opvragen bij hr of navragen bij een van je collega’s.
Bekijk ook de trailer van de film!
Ook de trailer is natuurlijk terug te kijken op deze pagina. Zet je speakers dus voluit en geniet optimaal!
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.