Blijf op de hoogte van onze vacatures met de JOB Alert

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een prettige (werk)sfeer en maken collega’s het verschil. 140 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen. We hebben vestigingen in Zierikzee en Gorinchem. Onze bedrijfscultuur kun je omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij respect en plezier in het werk de basis vormen.

Als jij je inschrijft voor onze JOB Alert, ontvang je bij een nieuwe vacature direct een e-mail. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van het vacatureaanbod bij Syntess Software. Past de nieuwe vacature helemaal bij jouw profiel? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie op naar vacature@syntess.nl.

Onze vacatures en stages

Werken bij een betrouwbare en innovatieve organisatie

Beste recruiters...
Werving & Selectie doet Syntess helemaal zelf. We geloven in persoonlijk contact en directe lijnen. En als het echt een keer nodig is, beste recruiters, Don’t call us, we’ll call you.

Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl
Contact met Romy

Zoekt topontwikkelaars .NET en C# in Zeeland voor vast contract bij Syntess Software.

Romy Zuidema HR manager
Vestiging: Zierikzee