Bedankt voor je interesse in de whitepaper: Werken aan 5 punten voor de optimale klantbeleving

Je ontvangt de downloadlink naar onze whitepaper in jouw inbox, maar je kunt ook het document hieronder downloaden.


Naar de whitepaper

"Software als onmisbare sidekick voor de installateur!"

Een van de installatiebedrijven dat al jaren bouwt aan de ultieme klantbeleving is Installatiebedrijf Verspeek. Aanvoerder Martijn Verspeek is een held in klantgerichtheid. Om dat te bereiken, heeft hij een aantal regels vastgepind in het DNA van het bedrijf.

"Ik open 's ochtends de Syntess app op mijn telefoon en zie direct de planning voor de dag, inclusief storingsdiensten. Dit stukje ontzorging en directe toegang tot klantinformatie geeft ons bedrijf een betrokken imago en laat klanten zich geen nummer voelen."

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.