Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Werkvoorbereiding

De training Werkvoorbereiding gaat in op de materiaalplanning van de projectuitvoering: het reserveren, bestellen, ontvangen van materiaal. Het gebruik van artikelwebselectie (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) en de beschikbaarheid van artikelen bij groothandels wordt besproken. Ook de fase van werkvoorbereiding komt in deze training aan de orde. Hoe integreert u de calculatie in de werkvoorbereiding, stelt u de definitieve werkbegroting op en roept u het materiaal in delen af? In werkvoorbereiding regelt u de materiaalplanning voor uw projecten

De training omvat o.a.:

  • Bestellingen en magazijnuitgiften op project
  • Webselectie artikelen t.a.v. beschikbaarheid en bestellen
  • Calculatie inlezen in Werkvoorbereiding
  • Begroten, plannen en afroepen via Werkvoorbereiding
  • Reserveren en bestellen vanuit Werkvoorbereiding
  • Leverancieroffertes aanvragen en beheren vanuit Werkvoorbereiding
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven