Image
Deel deze
pagina

Training Werkvoorbereiding

De training Werkvoorbereiding gaat in op de materiaalplanning van de projectuitvoering: het reserveren, bestellen, ontvangen van materiaal. Het gebruik van webselectie artikelen (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) en de beschikbaarheid van artikelen bij groothandels wordt besproken. Ook de fase van werkvoorbereiding komt in deze training aan de orde. Hoe integreert u de calculatie in de werkvoorbereiding, stelt u de definitieve werkbegroting op en roept u het materiaal in delen af? In werkvoorbereiding regelt u de materiaalplanning voor uw projecten.

De training omvat o.a.:

  • Bestellingen en magazijnuitgiften op project
  • Webselectie artikelen t.a.v. beschikbaarheid en bestellen
  • Calculatie inlezen in Werkvoorbereiding
  • Begroten, plannen en afroepen via Werkvoorbereiding
  • Reserveren en bestellen vanuit Werkvoorbereiding
  • Leverancieroffertes aanvragen en beheren vanuit Werkvoorbereiding
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software