Image
Deel deze
pagina

Training Klantportal

Het Syntess klantportal is bedoeld voor uw klanten. U deelt hiermee data uit uw Syntess administratie en biedt via het klantportal uw klanten de mogelijkheid om hun eigen gegevens in te kunnen zien. In deze training komt aan de orde hoe u het klantportal inricht en vorm geeft en welke data u wel/niet wil delen met uw klanten. Internetplannen via het klantportal komt zeker ook aan de orde. 

De training omvat o.a.:

  • Inrichten en vormgeving van uw klantportal.
  • Raadplegen van diverse documenten.
  • Raadplegen van objecten en Installaties.
  • Storingen toevoegen.
  • Internetplannen.
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.