Image
Deel deze
pagina

Training Service Onderhoud

De training Onderhoud is het vervolg op de training Contractbeheer. Beide trainingen zijn los te boeken en te volgen, maar voor een compleet overzicht is het sterk aan te raden beide te volgen.

In deze training staat het onderhoud van de servicecontracten centraal. Welke elementen van de contracten bereidt u hierop voor? Hoe gebruikt u het scherm Onderhoudsplanning voor het massaal aanmaken van onderhoudswerkbonnen? Hoe plant u meerdere onderhoudsbeurten die van elkaar afhankelijk zijn in één contract? Hoe kondigt u onderhoud aan bij uw klanten zodat 'niet thuis' zoveel mogelijk voorkomen wordt? Tot slot gebruikt u het scherm Contractbeheer voor inzicht in de toekomstige capaciteitsbehoefte: inzicht in pieken en dalen van verplichte contracturen en beschikbare capaciteit.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken van onderhoudswerkbonnen
  • Het aankondigen van onderhoud
  • Plannen met vaste en dynamische interval
  • Plannen meerdere onderhoudsbeurten in één contract
  • Capaciteitsanalyse voor toekomstig onderhoud
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software