Image
Deel deze
pagina

Training Service Financieel

Deze training is een vervolg op de training Contractbeheer. Rode draad is de financiële kant van de serviceadministratie. Hoe indexeert en factureert u de servicecontracten? Hoe gaat u om met garantie? Welke mogelijkheden zijn er t.b.v. diverse vormen van contractvoorwaarden (welke kosten mag/wilt u doorbelasten naar klanten)? Hoe kunt u eventuele prijsafspraken in uw serviceadministratie verwerken? En dan de praktijk: Welke kosten kunnen er doorbelast worden richting de klant bij het aanmaken van storingswerkbonnen. Tot slot de vraag hoe u per contract inzage heeft in het totaal van geboekte kosten en opbrengsten. Allemaal financiële kwesties waar in deze training nader op wordt ingegaan.

De training omvat o.a.:

  • Factureren en indexeren van contracten
  • Invoeren van contractvoorwaarden
  • Prijsafspraken en verkoopcondities
  • Het boeken van garantie
  • Het factureren van storingen
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software