Image
Deel deze
pagina

Training Service Contractbeheer

Met de serviceadministratie beheert u uw servicecontracten en legt u installatiegegevens en adressen vast. In deze training wordt de structuur uitgelegd. De verschillende schermen komen aan de orde en worden gecombineerd in het scherm Contractbeheer. Centrale vragen van deze training: wat zijn de diverse mogelijkheden om een servicecontract in Syntess Atrium te voeren en hoe richt u dit in? Hoe voert u standaardcontracten in en hoe vangt u mutaties op zoals contractvervanging of beëindiging?

De training omvat o.a.:

  • Het gebruik van installatie- en contractsoorten
  • Het handmatig en (massaal) invoeren van contracten
  • Het inrichten en gebruik van (standaard) contractsoorten
  • Het beëindigen van contracten
  • Het vervangen van installaties

In de vervolgtraining Service Onderhoud gaan we vervolgens in op de uitvoering van deze contracten. Beide trainingen zijn los te boeken en te volgen, maar voor een compleet overzicht is het sterk aan te raden beide te volgen.

Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software