Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Rapportgenerator Gevorderd

Deze training is een vervolg op de basis en gaat dieper in op de mogelijkheden van de rapportgenerator. Hoe groepeert u in kop- en/of voetteksten? Wat is het verschil tussen subrapporten en hoofdrapporten? Het aanmaken van subrapporten, eigen rekenvelden (formulevelden), parametervelden en export naar MS-Excel voor diepgaand gebruik vormen onderdelen van deze vervolgtraining.

De training omvat o.a.:

  • Groeperen in kop- en voetteksten
  • Toepassing van minimum, maximum, gemiddelde en som
  • Het gebruik van subrapporten
  • Het gebruik van formulevelden
  • Het gebruik van parametervelden
  • Het exporteren naar MS-Excel
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven