Image
Deel deze
pagina

Training Rapportgenerator Gevorderd

Deze training is een vervolg op de basis en gaat dieper in op de mogelijkheden van de rapportgenerator. Hoe groepeert u in kop- en/of voetteksten? Wat is het verschil tussen subrapporten en hoofdrapporten? Het aanmaken van subrapporten, eigen rekenvelden (formulevelden), parametervelden en export naar MS-Excel voor diepgaand gebruik vormen onderdelen van deze vervolgtraining.

De training omvat o.a.:

  • Groeperen in kop- en voetteksten
  • Toepassing van minimum, maximum, gemiddelde en som
  • Het gebruik van subrapporten
  • Het gebruik van formulevelden
  • Het gebruik van parametervelden
  • Het exporteren naar MS-Excel
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software