Image
Deel deze
pagina

Training Projectenplanning

Het scherm Projectenplanning geeft inzicht in welke projecten er lopen en wanneer. Bovendien wordt de nog beschikbare capaciteit aan uren van uw monteurs getoond, zodat voor nieuw in te plannen projecten inzichtelijk is of er voldoende capaciteit is of niet. Vanuit Projectenplanning kunt u uren begroten (reserveren voor toekomstig werk) en plannen (inplannen voor specifieke monteurs). Deze training is los te volgen, maar ook nauw verbonden met de training Planscherm.

De training omvat o.a.:

  • Inrichting Projectenplanning
  • Projecturen begroten
  • Projecturen plannen
  • Mijlpalen (zichtbaar maken) in Projectenplanning
  • Capaciteit 'lenen' van andere afdelingen
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software