Image
Deel deze
pagina

Training Projecten Financieel

In deze training vormt de financiële kant van de projectadministratie de rode draad. De basis hiervoor wordt gelegd door een gedegen inrichting via werkgroepen met gekoppelde grootboekrekeningen en de inrichting van projectfasering. Meerwerk en regiefacturatie zijn sleutelbegrippen. Ook het invoeren en gebruiken van (leverancier) inkoopprijscondities en het herstellen van verkeerd geboekte bedragen op het project mag niet ontbreken in deze training. Tot slot wordt het periodiek bepalen van het totale projectresultaat besproken en een stappenplan om extracomptabel het bedrag onderhandenwerk te bepalen en te boeken in het grootboek.

De training omvat o.a.:

  • Projectendossier en financiële inrichting
  • Meerwerk registreren en factureren
  • Instellen en toepassen project inkoopcondities
  • Corrigeren projectboekingen
  • Periodiek extracomptabel boeken stand OHW
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software