Image
Deel deze
pagina

Training Planscherm

Met het Planscherm in Syntess Atrium plant u uw monteurs. Onder monteurs kan eigen personeel, maar ook ingeleende krachten worden verstaan. Het automatisch inplannen van werkbonnen, maar ook indirecte uren zoals vakantie of doktersverlof worden besproken. Maar niet alleen de buitendienst kan van het Planscherm profiteren. Het Planscherm is ook geschikt om als digitale agenda voor kantoorpersoneel te dienen. Deze training is los te volgen, maar ook nauw verbonden met de training Projectenplanning.

De training omvat o.a.:

  • Het inplannen van werkbonnen
  • Het kopiëren van planregels naar meerdere monteurs
  • Het inplannen van indirecte uren zoals vakantie, ziekte of verlof
  • Planregels dupliceren, kopiëren, splitsen en samenvoegen
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.