Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Meerjarenonderhoud (MJOP)

Steeds meer opdrachtgevers vragen om inzicht in toekomstige onderhoudskosten om hun budgetten hierop af te stemmen. In deze training staat het meerjarenonderhoudsplan (‘MJOP’) centraal door inzicht te geven in de elementen planning, prognose en kwaliteit. Planning door inzicht te verschaffen wanneer wat gedaan moet worden per installatie of object. Prognose via inzicht in de toekomstige jaarkosten krijgen. Kwaliteit door de conditie van de verschillende installaties te registreren. Dit om inzicht te krijgen in vraagstukken zoals vervangen of onderhouden van installaties.

De training omvat o.a.:

  • Wat is MJOP?
  • Planning: inzicht in wat er wanneer gedaan moet worden
  • Prognose: toekomstige jaarkosten onderhoudskosten
  • Kwaliteit: conditieregistratie op installatie
  • Installatie vervangingen en levensduur
Publicatiedatum 14 november 2016
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready