Image
Deel deze
pagina

Training Magazijnbeheer

In deze training staan de inrichting en gebruik van uw magazijn centraal. Hoe richt u een magazijn in? Hoe wordt aanwezige voorraad geteld of automatisch aangevuld of via besteladvies besteld? Bovendien de dagelijkse praktijk van de magazijnmeester: materiaaluitgiften en retouren voor diverse bestemmingen zoals projecten en werkbonnen en voor balieverkoop via uitgiften voor verkoopfacturen en op klantrekening. De afwikkeling van bestellingen en het inlezen van bestanden via barcodescanners komen ook aan de orde.

De training omvat o.a.:

  • Inrichting magazijn
  • Tellen en muteren van de voorraad
  • Magazijnuitgiften en retour materiaal
  • Balieverkoop
  • Automatisch besteladvies en aanvulling van de voorraad
  • Het inlezen van bestanden van een barcodescanner
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software