Image
Deel deze
pagina

Training Koudemiddelenadministratie

Installateurs of beheerders van koeltechnische installaties of warmtepompen dienen te voldoen aan de Nederlandse regelgeving zoals de BRL100. Hoe vertaalt zich dit naar Syntess Atrium? Het doel van deze training is om het verbruik aan F-gassen te volgen en te komen tot een transparante en sluitende koelmiddelenregistratie die voldoet aan de laatste wettelijke eisen en rapportages. Syntess Atrium biedt hier raadpleegschermen om de door de BRL voorgeschreven koudemiddelenbalans en koudemiddelenregistratie te volgen.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken van cilinders en voorraad koudemiddel
  • Het bestellen en ontvangen van koudemiddelen
  • Het boeken van werkbonnen met koudemiddelen
  • Het wegen en retourneren van cilinders met (rest)gas
  • Het rapporteren t.b.v. de vereiste audit
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software