Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Koeltechniek

Installateurs of beheerders van koelinstallaties dienen te voldoen aan de Nederlandse regelgeving zoals de BRL100. Hoe vertaalt zich dit naar Syntess Atrium? Het doel van deze training is om het verbruik aan F-gassen te volgen en te komen tot een transparante en sluitende koelmiddelenregistratie die voldoet aan de laatste wettelijke eisen en rapportages.

De training omvat o.a.:

  • Het aanmaken van cilinders en voorraad koudemiddel
  • Invoeren PED en koelinstallaties
  • Het bestellen en ontvangen van koudemiddelen
  • Het boeken van werkbonnen met koudemiddelen
  • Het retourneren van cilinders met restgas
  • Het rapporteren van de koelmiddelenregistratie
Publicatiedatum 14 november 2016
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready