Image
Deel deze
pagina

Training Financieel

In deze tweedaagse training wordt het dagelijkse reilen en zeilen van de financiële administratie in Syntess Atrium besproken. In eerste instantie de basis van een financiële administratie waaronder het inboeken en betalen van facturen via bankafschriften. Ook de maandafsluiting, btw-aangifte en bijzondere btw-situaties behoren tot het takenpakket van een financieel medewerker. Ook de extra functionaliteit die Atrium Financieel u biedt, komt aan de orde: diverse middelen voor effectief debiteurenbeheer (bijvoorbeeld aanmaningen, registratie van betaalafspraken, (bel)acties etc.), verdeling van grote kostenposten over verschillende periodes, afletteren en afschrijvingen.

De training omvat o.a.:

  • Het inboeken van facturen en betalingen
  • Het doorboeken en het uitvoeren van (maandelijkse) controles
  • Het aanmaken van de btw-aangifte
  • Debiteurenbeheer: aanmanen en koppeling met (bel)acties
  • Transitorische posten en afletteren
  • Grafisch overzicht grootboek
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software