Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Digitale werkbon

U kunt uw buitendienst automatiseren via de digitale werkbon. Op een mobile device kunt u vanuit Syntess Atrium Kantoor werkbon aanbieden die de monteur als tegel ziet. Vervolgens voert de monteur zijn werk uit en registreert dit op de webwerkbon. Deze resultaten zijn hierna direct inzichtelijk in Syntess Atrium kantoor. Deze training is voor iedereen die meer wilt weten over de inrichting en het samenspel tussen Syntess Atrium Kantoor en de webwerkbon. 

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten en vormgeven van de webwerkbon.
  • Het zelf aanmaken van webwerkbonnen.
  • Het boeken van materiaal en uren.
  • Het uitvoeren van webbestellingen.
  • Opvolging en indirecte taken.
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven