Image
Deel deze
pagina

Training Web-werkbon

U kunt uw buitendienst automatiseren via de digitale werkbon. Op een mobile device kunt u vanuit Syntess Atrium Kantoor werkbon aanbieden die de monteur als tegel ziet. Vervolgens voert de monteur zijn werk uit en registreert dit op de web-werkbon. Deze resultaten zijn hierna direct inzichtelijk in Syntess Atrium kantoor. Deze training is voor iedereen die meer wil weten over de inrichting en het samenspel tussen Syntess Atrium Kantoor en de web-werkbon.

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten en vormgeven van de web-werkbon
  • Het zelf aanmaken van web-werkbonnen
  • Het boeken van materiaal en uren
  • Het uitvoeren van web-bestellingen
  • Opvolging en indirecte taken
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software