Image
Deel deze
pagina

Training Digitale werkbon

U kunt uw buitendienst automatiseren via de digitale werkbon. Op een mobile device kunt u vanuit Syntess Atrium Kantoor werkbon aanbieden die de monteur als tegel ziet. Vervolgens voert de monteur zijn werk uit en registreert dit op de webwerkbon. Deze resultaten zijn hierna direct inzichtelijk in Syntess Atrium kantoor. Deze training is voor iedereen die meer wilt weten over de inrichting en het samenspel tussen Syntess Atrium Kantoor en de webwerkbon. 

De training omvat o.a.:

  • Het inrichten en vormgeven van de webwerkbon.
  • Het zelf aanmaken van webwerkbonnen.
  • Het boeken van materiaal en uren.
  • Het uitvoeren van webbestellingen.
  • Opvolging en indirecte taken.
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.