Image
Deel deze
pagina

Training Dashboard

Als gegevens via de rapportgenerator gerapporteerd kunnen worden, kunt u ze presenteren in het dashboard van Syntess Atrium. Zo brengt u het reilen en zeilen van uw afdeling of organisatie al dan niet grafisch in beeld en houdt u hier grip op. Uitgangspunt hierbij is het opstellen van voor u belangrijke succesmeters, ook wel aangeduid met Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI) die u grafisch presenteert via een zelf te maken dashboard. Deze KPI’s worden gevoed via de data die u in uw Atrium administratie verzamelt. Onder dit laatste verstaan we niet alleen uw financiële administratie, want het Atrium Dashboard kan pakketbreed ingezet worden. Dus ook inzicht in de status en voortgang van uw projecten, projecttermijnen, offertes, werkbonnen etc. Het hebben van inzicht geldt tenslotte voor het gehele bedrijf en alle bedrijfsactiviteiten.

De training omvat o.a.:

  • Wat zijn KPI’s? 
  • Voorgedefinieerde kengetallen gebruiken
  • Kengetallen uit gegevensverzamelingen
  • Dashboardschermen ontwerpen en maken
  • Toepassing verschillende grafische presentaties
  • Dashboard slideshow maken
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software