Image
Deel deze
pagina

Training CRM

Wat is Curstomer Relation Management (CRM) en wat kunt u hiermee in Syntess Atrium? Dit is de rode draad in ze training. Met Syntess Atrium kunt u uw relaties beheren en segmenteren met als doel de juiste interesse bij de juiste klantgroepen te genereren. Hoe beheert u uitstaande offertes en gebruikt u het actiesysteem om klanten na te bellen en gemaakte afspraken te registreren? Hoe maakt u prognoseoverzichten voor uw management? Vanuit deze onderwerpen werkt u toe naar een efficiënter beheer van uw offertes. Omdat we vanuit projecten werken is deze training minder geschikt voor de editie Syntess Atrium Business. 

De training omvat o.a.:

  • Wat is CRM?
  • CRM-toepassingen in Syntess Atrium.
  • Het maken en opvolgen van mailings.
  • Uitstaande offertes beheren via het actiesysteem.
  • Het maken van prognose overzichten.
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.