Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training CRM

Wat is Curstomer Relation Management (CRM) en wat kunt u hiermee in Syntess Atrium? Dit is de rode draad in ze training. Met Syntess Atrium kunt u uw relaties beheren en segmenteren met als doel de juiste interesse bij de juiste klantgroepen te genereren. Hoe beheert u uitstaande offertes en gebruikt u het actiesysteem om klanten na te bellen en gemaakte afspraken te registreren? Hoe maakt u prognoseoverzichten voor uw management? Vanuit deze onderwerpen werkt u toe naar een efficiënter beheer van uw offertes. Omdat we vanuit projecten werken is deze training minder geschikt voor de editie Syntess Atrium Business. 

De training omvat o.a.:

  • Wat is CRM?
  • CRM-toepassingen in Syntess Atrium.
  • Het maken en opvolgen van mailings.
  • Uitstaande offertes beheren via het actiesysteem.
  • Het maken van prognose overzichten.
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven