Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Calculeren Gevorderd

In deze vervolgtraining ‘Calculeren’ staat het verhogen van de snelheid en de efficiency waarmee calculaties tot stand komen centraal: in welke mate maakt u gebruik van tijdnormen en standaardindelingen zoals STABU of ‘moedercalculaties’. Hoe knipt, kopieert en plakt u (delen) van calculaties? Maar ook onderwerpen zoals het gebruik van bloktoeslagen, webselectie artikelen (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) en de toepassing van staartkosten.

De training omvat o.a.:

  • Toepassing bloktoeslag, kopiëren & plakken en groepswijziging
  • Overige functies calculeren
  • Via webselectie artikelen selecteren en toevoegen
  • Standaardcalculaties: instellen en toepassen
  • Tijdnormen: instellen en toepassen
  • Het gebruik van staartkosten
Publicatiedatum 14 november 2016
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready