Image
Deel deze
pagina

Training Calculeren Gevorderd

In deze vervolgtraining ‘Calculeren’ staat het verhogen van de snelheid en de efficiency waarmee calculaties tot stand komen centraal: in welke mate maakt u gebruik van tijdnormen en standaardindelingen zoals STABU of ‘moedercalculaties’. Hoe knipt, kopieert en plakt u (delen) van calculaties? Maar ook onderwerpen zoals het gebruik van bloktoeslagen, toewerken naar een aanbiedingsprijs via de mogelijkheden die de verkoopprijsmethodes en de staartkosten u bieden, het aanbrengen van standaard structuur in uw calculatie en veel meer.

De training omvat o.a.:

  • Toepassing bloktoeslag, kopiëren & plakken en groepswijziging
  • Overige functies calculeren
  • Standaardcalculaties: instellen en toepassen
  • Behandeling van diverse methodes om de verkoopprijs te berekenen
  • Het gebruik van staartkosten
  • Calculatieprijzen actualiseren
  • Standaard calculatie indelingen gebruiken (moederbegrotingen, STABU)
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software