Image
Deel deze
pagina

Training Calculeren Gevorderd

In deze vervolgtraining ‘Calculeren’ staat het verhogen van de snelheid en de efficiency waarmee calculaties tot stand komen centraal: in welke mate maakt u gebruik van tijdnormen en standaardindelingen zoals STABU of ‘moedercalculaties’. Hoe knipt, kopieert en plakt u (delen) van calculaties? Maar ook onderwerpen zoals het gebruik van bloktoeslagen, webselectie artikelen (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) en de toepassing van staartkosten.

De training omvat o.a.:

  • Toepassing bloktoeslag, kopiëren & plakken en groepswijziging
  • Overige functies calculeren
  • Via webselectie artikelen selecteren en toevoegen
  • Standaardcalculaties: instellen en toepassen
  • Tijdnormen: instellen en toepassen
  • Het gebruik van staartkosten
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.