Image
Deel deze
pagina

Training Calculeren Basis

Deze training gaat in op het gehele traject vanaf het maken van een (voor)calculatie tot en met het maken van de offerte naar de klant. Hoe richt u de calculatie in? Hoe voegt u de calculatie toe, met welke calculatieparagrafen en hoe voert u calculatieregels in? Hoe past u calculatierecepten en tijdsnormen toe? Hoe werkt de webselectie van artikelen (artikelen bekijken en selecteren op de sites van leveranciers) in de calculatie? Tot slot werken we toe naar een aanbiedingsprijs en wordt de calculatie verwerkt in een offerte.

De training omvat o.a.:

  • Het invoeren van de calculatie
  • Het invoeren van calculatieregels
  • Het maken en toepassen van recepten
  • 2BA Uneto Tijdnormen
  • Via webselectie artikelen selecteren en toevoegen
  • Offreren: calculatie inlezen in de offerte
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software