Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Calculeren Basis

Deze training gaat in op het gehele traject vanaf het maken van een (voor)calculatie tot en met het maken van de offerte naar de klant. Hoe richt u de calculatie in? Hoe voegt u de calculatie toe, met welke calculatieparagrafen en hoe voert u calculatieregels in? Hoe past u calculatierecepten toe? Na invoer van de regels wordt ingegaan op verschillende manieren om tot de verkoopprijs te komen. Daarna integreren we de calculatie in een offerte.

De training omvat o.a.:

  • Het invoeren van de calculatie
  • Het invoeren van calculatieregels
  • Het maken en toepassen van recepten
  • Calculatietotaal en rapportages
  • Behandeling van diverse methodes om de verkoopprijs te berekenen
  • Calculatie inlezen in de offerte
Publicatiedatum 14 november 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven