Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training Business Offreren

Deze training is bedoeld voor gebruikers van Syntess Atrium Business. In deze training staat de offerte centraal. Hoe maakt u (snel) een offerte met artikelen, tarieven en voorgedefinieerde recepten? Vervolgens kunt u de offerte als startpunt laten dienen voor de uitvoering en de facturatie. Bestellen vanuit de offerte, werkbonnen aanmaken vanuit de offerte en factureren vanuit de offerte zijn de speerpunten die besproken worden in deze training. Voor de gebruikers van de editie Business biedt deze training praktische handvatten voor wat er allemaal met en vanuit de offerte mogelijk is.

De training omvat o.a.:

  • Aanmaken offerte en invoeren offerteregels
  • Opvolging offerte via acties
  • Uitvoering offerte via gekoppelde werkbon(nen)
  • Analyseren van het uiteindelijke offerteresultaat
  • Inlezen offerte in bestelling, werkbon en verkoopfactuur
Publicatiedatum 18 januari 2017
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven