Image
Deel deze
pagina

Training Business Offreren

Deze training is bedoeld voor gebruikers van Syntess Atrium Business. In deze training staat de offerte centraal. Hoe maakt u (snel) een offerte met artikelen, tarieven en voorgedefinieerde recepten? Vervolgens kunt u de offerte als startpunt laten dienen voor de uitvoering en de facturatie. Bestellen vanuit de offerte, werkbonnen aanmaken vanuit de offerte en factureren vanuit de offerte zijn de speerpunten die besproken worden in deze training. Voor de gebruikers van de editie Business biedt deze training praktische handvatten voor wat er allemaal met en vanuit de offerte mogelijk is.

De training omvat o.a.:

  • Aanmaken offerte en invoeren offerteregels
  • Opvolging offerte via acties
  • Uitvoering offerte via gekoppelde werkbon(nen)
  • Analyseren van het uiteindelijke offerteresultaat
  • Inlezen offerte in bestelling, werkbon en verkoopfactuur
Publicatiedatum 11 december 2018

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software