Image
Deel deze
pagina

Training BIM in Syntess Atrium

BIM is trending en wordt bij steeds meer partijen gemeengoed en middel om informatie over nieuwe projecten met partners te delen. Logisch want een Building Information Model oftewel BIM is een informatiemodel dat gemaakt en gebruikt wordt bij ontwerpen en bouwen. De centrale vraag in deze training is hoe we deze informatie kunnen importeren en gebruiken. Het doel is om in Syntess Atrium met de calculatie, projectenplanning en serviceadministratie een versnelde start te maken door (her)gebruik van geïmporteerde data uit uw BIM-model.

De training omvat o.a.:

 • Het BIM-proces
 • 5D BIM: Calculeren vanuit BIM
 • 4D BIM: Materiaalplanning vanuit BIM
 • 4D BIM: Projectenplanning vanuit BIM
 • 6D BIM: Service-administratie vanuit BIM
  Publicatiedatum 11 december 2018

  Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

  Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

  Schrijf u nu in
  Contact met Syntess

  Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Neem contact met mij op
  Onze ambitie

  Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

  Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software