Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Training BIM in Syntess Atrium

BIM is trending en wordt bij steeds meer partijen gemeengoed en middel om informatie over nieuwe projecten met partners te delen. Logisch want een Building Information Model oftewel BIM is een informatiemodel dat gemaakt en gebruikt wordt bij ontwerpen en bouwen. De centrale vraag in deze training is hoe we deze informatie kunnen importeren en gebruiken. Het doel is om in Syntess Atrium met de calculatie, projectenplanning en serviceadministratie een versnelde start te maken door (her)gebruik van geïmporteerde data uit uw BIM-model.

De training omvat o.a.:

 • Het BIM-proces
 • 5D BIM: Calculeren vanuit BIM
 • 4D BIM: Materiaalplanning vanuit BIM
 • 4D BIM: Projectenplanning vanuit BIM
 • 6D BIM: Service-administratie vanuit BIM
  Publicatiedatum 10 oktober 2017
  We presenteren onze software altijd persoonlijk

  We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

  Vraag een demonstratie aan
  Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven
  Contact met Syntess

  Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

  Spijksedijk 16a 
  4207 GN Gorinchem
  088 - 40 80 410
  verkoop@syntess.nl

  Neem contact met mij op
  Onze ambitie

  Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

  Syntess Software is UBL Ready

  Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
   

  Syntess Software is UBL-Ready