Image
Deel deze
pagina

Atrium Basistraining

In deze basistraining staat het behandelen van de meest voorkomende zaken centraal die een beginnend Syntess Atrium gebruiker tegenkomt. Voorbeelden hiervan zijn het invoeren en opzoeken van basisgegevens (relaties en artikelen) en het gebruiken van deze gegevens bij correspondentie en facturering.

De training omvat o.a.:

  • Schermbediening in het algemeen
  • Het invoeren en opzoeken van relaties en contactpersonen
  • Het gebruik van rollen en meldingen bij relaties
  • Het invoeren en opzoeken van voorkeursartikelen
  • De juiste informatie op het scherm krijgen d.m.v. filters en eigen filterschema’s
  • Maken en verwerken van facturen en brieven
Publicatiedatum 14 november 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.