Image
Deel deze
pagina

Houd uw bedrijf in conditie met de Syntess APK

Op gepaste afstand activeren wij de turbo

Om de prestaties van uw Syntess Atrium pakket te optimaliseren is het goed om het systeem periodiek te doorlopen en op te schonen. Met de Syntess APK houdt u uw software in topconditie en blijft het optimaal presteren.

Hoe werkt de Syntess Atrium APK?

De APK wordt uitgevoerd door onze consultants en bestaat uit twee onderdelen:1. Wij screenen uw Atrium-administratie

Onze consultants screenen op afstand uw Syntess Atrium administratie, en brengen overbodige en achterstallige data in kaart.


2. Uitvoer APK-werkzaamheden

Na de screening schonen wij samen met u, uw administratie op. Denk hierbij aan oude werkbonnen, projecten, btw-aangiften, acties, pakbonregels, magazijnwaardering, inkoopcondities etc.


3. Nazorg en onderhoud

Om te zorgen dat u ook na de Syntess APK kunt blijven genieten van een schone administratie, krijgen uw filters, rapporten en werkprocedures een nakijkbeurt en worden waar nodig bijgesteld.


Een schoon systeem voor een gereduceerd tarief

U kunt vanaf vandaag de Syntess APK aanvragen. Bovendien profiteert u tot en met 30 april 2020 van onze actietarieven. Wilt u meer weten over de APK? Neem dan contact op met uw accountmanager of ga naar onze webwinkel.

Haal het optimale uit uw systeem met onze zelfstudievideo’s

Onderhoud van kennis is net zo belangrijk als het onderhoud van uw systeem. Op mijn.syntess.nl vindt u een groot aantal zelfstudievideo’s met handige tips en studieonderwerpen om nog beter gebruik te maken van uw Syntess Atrium-pakket.

Publicatiedatum 2 april 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.