Deel deze
pagina

Syntess Atrium Nautisch in Jachtbouw Nederland (juni 2014)

Software voor de nautische sector

Het vakblad voor ondernemers in de jachtbouwindustrie interviewde commercieel directeur, Abco de Munck, en sales executive, Gido van der Wal, over onze software voor de nautische sector.

Syntess Atrium Nautisch is speciaal voor de jachtbouwindustrie ontwikkelt. Het biedt automatiseringsoplossingen die zijn afgestemd op de materie van deze nichemarkt: van bouw, reparatie en onderhoud tot hellingen en stalling. Alle processen zijn geïntegreerd in één systeem, zoals in- en verkoop, voor- en nacalculatie, administratie, boekhouding, marketing en relatiebeheer. Papieren bonnen en urenbriefjes zijn verleden tijd dankzij onze mobiele software. En het management kan via het dashbord real time de stand van zaken zien en direct sturen op kosten.

Wilt u ook overzicht en grip op uw bedrijfsprocessen? Lees het hele artikel

Publicatiedatum 26 juni 2014

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software