Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Syntess Atrium aangepast op de nieuwe F-gassenverordening

Ingang Europese F-gassenverordening op 1 januari 2015

Vanaf 1 januari treedt de nieuwe Europese F-gassenverordening in werking. Deze geldt voor alle synthetische koudemiddelen (HFK). De frequentie van de lekcontroles wordt per 1 januari 2015 niet meer uitgevoerd op basis van de koudemiddelinhoud van de installatie in kg, maar op basis van de inhoud in CO2-equivalenten. In overleg met enkele koeltechnische gebruikers zijn in versie 4.3 van Syntess Atrium de aanpassingen doorgevoerd.


Publicatiedatum 8 oktober 2014
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven