Deel deze
pagina

Saman Groep live met Syntess Atrium Professional

Ook Saman Groep heeft de keuze gemaakt over te stappen van Syntess Prisma naar Syntess Atrium Professional. En vandaag was het dan zover: Saman Groep ging live! Met Syntess Atrium Professional hebben zij de totaaloplossing in handen van artikelbeheer tot en met facturering, van planning tot en met projectadministratie, van werkbonnen tot en met voorraadbeheer.

“Ik wil nu al niet meer terug naar Prisma!”, aldus Menno Bin nog geen 4 dagen na de live gang. Een mooi compliment voor Syntess. Buiten optimalisatie en nazorg zal de komende maanden nog hard gewerkt worden aan het internetplannen, weburen en de webwerkbon.

Wij wensen de medewerkers van Saman Groep veel werkgenot met Syntess Atrium Professional.

Publicatiedatum 2 juni 2014

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.