Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Saman Groep live met Syntess Atrium Professional

Ook Saman Groep heeft de keuze gemaakt over te stappen van Syntess Prisma naar Syntess Atrium Professional. En vandaag was het dan zover: Saman Groep ging live! Met Syntess Atrium Professional hebben zij de totaaloplossing in handen van artikelbeheer tot en met facturering, van planning tot en met projectadministratie, van werkbonnen tot en met voorraadbeheer.

“Ik wil nu al niet meer terug naar Prisma!”, aldus Menno Bin nog geen 4 dagen na de live gang. Een mooi compliment voor Syntess. Buiten optimalisatie en nazorg zal de komende maanden nog hard gewerkt worden aan het internetplannen, weburen en de webwerkbon.

Wij wensen de medewerkers van Saman Groep veel werkgenot met Syntess Atrium Professional.

Publicatiedatum 2 juni 2014
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven