Deel deze
pagina

Installatiebedrijf Schalkwijk 1500 ste klant bij 2BA.

(Bron: www.2ba.nl)

Installatiebedrijf Schalkwijk heeft meer dan 53 jaar ervaring in de elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiligingen, data en telecom.  Schalkwijk is een innovatieve en dynamische partner voor de elektrotechnische installaties in kantoren, bedrijfsgebouwen, fabrieken, woningen en overheidsinstellingen. Kerntaken: advies, ontwerp, engineering , installatie, renovatie  en tekenen elektrotechnische installaties en onderhoud en service.

Schalkwijk is actief met “LeanDenken” en plannen en ondersteunt haar BIM-werk met Revit en de administratie en calculatie met Syntess-Atrium. In dat laatste pakket werkt zij sinds kort naar tevredenheid met de artikelgegevens uit 2BA.

Ook 2BA is uiteraard zeer blij met deze nieuwe mijlpaal. 1500 installatiebedrijven waar meer dan 70.000 medewerkers werkzaam zijn, laten zien dat 2BA duidelijk in de behoefte voorziet. Deze groei zet zich ook door in de meer dan 355 groothandelaren en producenten die hun gegevens via 2BA verspreiden.

Publicatiedatum 28 februari 2012

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.